Legyél admin a MesterMC szerveren

Segítsd a Magyar Református Szeretetszolgálat Maci programját

Adományozz, és lehet te leszel az a szerencsés, aki admin lehet pár órára a MesterMC szerveren Pankix felügyelete mellett.

Lejárt kampány
Magyar Református Szeretetszolgálat

mit is fogsz csinálni

Adományoddal amellett, hogy segíted a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját, lehetőséged van különböző ajándékok közül választani, és ezen felül esélyed nyílik megnyerni azt, hogy pár órára te legyél admin a MesterMC szerveren, tied legyen 100.000 Bányászérme és a Troll plusz rang.

Kinek fogsz segíteni

A Magyar Református Szeretetszolgálat közhasznú alapítványként működik immár 12 éve. Alapvetően Kárpát-medencében nyújt segítséget a nélkülözésben élőknek, legyen szó ideiglenesen vagy hosszú távon adható támogatásról. Tartós élelmiszert, ruhát, gyermektápszert, tűzifát, orvosi segítségnyújtást, mentori támogatást és még számos egyéb lehetőséget biztosítunk a rászorulóknak, bajba jutottaknak.

Azok számára is szeretnénk támogatást nyújtani, akik valamilyen oknál fogva nem találják meg a munkaerő-piacon a helyüket, ezért fogyatékkal élőknek és megváltozott munkaképességűeknek is lehetőséget adunk arra, hogy hasznos munkát végezzenek a Magyar Református Szeretetszolgálat rehabilitációs foglalkoztatóiban.

Megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő munkavállalóink 20 000 mackó gyártását kezdik meg a napokban. Terveink szerint részben új alapanyagokból, részben pedig rászorulók részére továbbadásra már alkalmatlan adományruhák újrahasznosításával kívánjuk legyártani a mackókat.

Az elkészült mackókat térítésmentesen adjuk át az OMSZ részére azzal a céllal, hogy minden 2-14 éves korú mentővel szállított gyermek kapjon egy kézzel készített mackót, ily módon oldva a mentővel szállított gyermekekben a félelmet és feszültséget.

A Maci program támogatásával a gyártásához, térítésmentes átadásához járulhatsz hozzá.

Adományozz, és lehet te leszel az a szerencsés, aki admin lehet pár órára a MesterMC szerveren Pankix felügyelete mellett.

Lejárt kampány
Magyar Református Szeretetszolgálat

Adományozz!

Digitális köszönet

5-szörös esély

500 Ft

lejárt

Digitális köszönet

10-szeres esély

1 000 Ft

lejárt

Digitális köszönet

20-szoros esély

2 000 Ft

lejárt

Bögre

30-szoros esély

3 000 Ft

lejárt

Póló

50-szeres esély

5 000 Ft

lejárt

Nem kérek ajándékot

50-szeres esély

5 000 Ft

lejárt

Dedikált díszpárna

70-szeres esély

7 000 Ft

lejárt

Nem kérek ajándékot

100-szoros esély

10 000 Ft

lejárt

Nem kérek ajándékot

150-szeres esély

15 000 Ft

lejárt

Dedikált kard + balta + 50.000 Bányászérme

250-szeres esély

25 000 Ft

lejárt

Főnyereménnyel kapcsolatos Információk

Nyertes: 1 fő (Nyertes)

Időpont: 2018. Július végén egy előre egyeztetett időpontban

Helyszín: A nyertes által választott helyszín, utazni nem kell hozzá, internetkapcsolat és számítógép szükséges a nyereményen való részvételhez

Részletek: Pankix felügyelete alatt pár óráig a Nyertes admin lehet a MesterMC valamelyik szerverén, ezenfelül választott felhasználói fiókjához troll plusz rangot és 100.000 Bányászérmét kap (Nyeremény)

Kampány időtartama: 2018.05.22 - 2018.07.01

Feltételek: A Nyertesnek minimum 9 évesnek kell lennie.

12 hónapon belül csak 1 főnyeremény nyerhető meg.

A Nyertest a Szintlépés Alapítvány kuratóriumának tagjai választják ki az adományozók közül. A győzelemhez való esély az adomány összegétől függ. A kiválasztást követően a Nyertessel felvesszük a kapcsolatot és egyeztetetünk az időpontot illetően. Háttérellenőrzést is végezhet az Alapítvány, amennyiben ennek szükségét érzi.