Már csak két nap és kezdődik a néma aukciónk

Vissza

Szombat-vasárnap ismét licitálhattok szuper relikviákra a PlayIT-en

Kezdeményezésünkhöz számos hazai cég, magánszemély csatlakozott, így rengeteg szuper relikviával készülünk nektek az aukcióra. A teljesség igénye nélkül megemlítünk pár terméket, hogy az aukció kezdetéig felcsigázzunk titeket, de sok meglepetéssel is készülünk, így érdemes kilátogatni a standunkhoz.

A Cenega jóvoltából gazdáját keresi majd egy Soul Calibur VI szobor fém tokkal, egy dedikált Soul Calibur VI PS4 példány, melyet a sorozat producere Motohiro Okubo írt alá, és egy 11-11 Presskit is.

A PlayON jóvoltából egy élet nagyságú Arno (Assassin's Creed Unity) szoborral találkozhattok majd az aukción.

Lehetőség lesz egy Guild Wars 2 Rytlock figurára, egy AC Black Flag Blackbeard: The Legendary Pirate, egy AC3 Connor the Hunter, valamint egy ACU – Elise the Fiery Templar szoborra is licitálni az 576 Kbyte felajánlása által.

A Nintendo is rengeteg meglepetéssel készült, csak hogy pár dolgot említsünk: Overhead Nintendo Switch táska, Spiny shell Mario Kart 8 Deluxe bögre,
Super Mario Odyssey Sapka (Cappy), és még rengeteg Pokémonos relikvia.

A HP jóvoltából licitálhattok egy Speaker System 400 aktív hangfalra, 2.0 Speaker System S5000 aktív hangfalra és egy HD 4310 Webcamerára.

A Marvel Magyarország képregény csomaggal készül nektek az aukcióra.

A GeekCorner, a GameDay Iroda, a Fun with Geeks és Sirius pedig további meglepetéssel bővíti az aukciós termékek számát.

Nagyon hálásak vagyunk azon magánszemélyeknek, akik szintén támogatják az aukció sikerességét, ezért találkozhattok majd több féle könyvcsomaggal, Blizzcon 2017 hátizsákkal, több különböző World of WarCraft akciófigurával, Elder Scrolls Online szoborral és artbookkal és még sok más Diablos, WOW-os termékkel.

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk partnereinknek és a magánszemélyeknek, akik miatt létezhet ez az aukció és támogathatjuk ezáltal a Csodalámpa Alapítványt, akik fáradhatatlanul teljesítik súlyos beteg gyermekek álmait, hogy ezzel is erőt gyűjtsenek meggyógyulásukhoz.

Ha nem tudsz eljönni a PlayIT-re, de szívesen támogatnád a Csodalámpa Alapítvány munkáját, akkor az alábbi linken tudod eljuttatni adományodat számukra: https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/155